Veelgestelde vragen

Ja, in het geval je bent verhinderd is het mogelijk je reservering te annuleren. Dat is tot 24 uur voor aanvang van jouw reservering gratis. Je krijgt in dat geval credits terug gestort op jouw account waarmee je een nieuwe reservering kan maken. Bij annulering korter dan 24 uur van te voren geldt dat er geen credits worden terug gestort.

Ja, op onze locaties kan je een padelracket kopen of huren. Speciale padelballen verkopen wij ook.

Padel is een racket- en balsport die elementen van tennis en squash combineert. Het wordt gespeeld op een rechthoekig veld, omringd door glazen wanden en gaas. Het wordt vaak in dubbelspel gespeeld, maar kan ook in enkelspel worden gespeeld.

Onze padelbaan in Rijnsburg is gelegen op Sportpark Middelmors, Noordwijkerweg 53a, 2231 NJ, Rijnsburg . Het is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Nee, je hoeft geen lid te zijn van een club om onze padelbaan te gebruiken. We verwelkomen zowel leden als niet-leden. Wilt u toch zekerheid? Neem dan een kijkje bij onze contractbanen, 20 of 40 weken een baan op een vaste dag en tijdstip.

Ja, je kunt een padelbaan reserveren. We hebben een online reserveringssysteem op onze website waar je een gewenste datum en tijd kunt selecteren.

Ja, we hebben padelrackets en ballen beschikbaar die je kunt huren. Je kunt ze bij de balie verkrijgen voordat je de baan opgaat.

Hoewel speciale padelschoenen niet verplicht zijn, raden we wel aan om sportschoenen te dragen met een goede grip. Dit zorgt voor stabiliteit en vermindert het risico op blessures.

Nee, momenteel verzorgen wij nog geen les. Wij zijn hier wel mee bezig, houdt onze site in de gaten.

Absoluut! We staan open voor het organiseren van padeltoernooien. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid en het plannen van een toernooi.

Bij de bar kun je water en andere drankjes kopen. Je kunt ook je eigen waterfles meenemen en deze bijvullen bij onze drinkwaterpunten.

Ja, we hebben kleedkamers en douches beschikbaar voor gebruik. Je kunt je omkleden en opfrissen voor en na het spelen van padel.

Ja, dat kan zeker. Wij verzorgen bedrijfsuitjes van A tot Z. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@padelmiddelmors.nl.